Beköszöntő

  • jún. 30, 2021
Kategória: 2021/2
Megjelent: 285 alkalommal

Az elmúlt időszak kicsit hosszabbra tolódott, mint terveztük, mert amikor 1 évvel ezelőtt létrehoztuk a Rogers Központon belül az újságot, akkor azt terveztük, hogy évente 3-4 számot jelentetnék meg. Igazából, mivel ez lett a 4.szám, azért ezt a tervünket sikerült tartani, de az utóbbi időszakban nehezebben tudtuk a szerkesztőséggel összeegyeztetni a találkozásokat. Hogy kicsit a kulisszák mögé is bevezesselek benneteket, az újság és maga a teljes Rogers Központ szinte kizárólag önkéntes alapon működik, így a ‘főállásaink’ mellett próbálunk időt szentelni az újság és egyéb RK-s események szervezésére. Emellett pedig, próbáljuk élvezni is azt, amit itt csinálunk, mivel ez mégsem a megélhetésünk érdekében történik, hanem egy közös ügy, a személyközpontú szemlélet népszerűsítése céljából.

A mostani számban szerveztünk egy beszámolót egy témacsoportról, amelyben a pandémia hatásáról és főleg, annak tanulságairól beszélgettek a csoport tagjai, erről készült egy írás Magdi tollából.

A magyarországi személyközpontú közösség egyik legjobban várt nyári elfoglaltsága a CCC 2021 (Kultúrák Közötti Kommunikáció), amely immár 12. alkalommal kerül megrendezésre, és stábunk interjút készített az esemény két főszervezőjével, Pilz Fannival és Klein Dáviddal. Elfogult vagyok, de nagyon jó volt hallgatni, hogy Fanni és Dávid ennyi év szervezés után is milyen jól megőrizte a lelkesedését..

Állandó rovatunk, a személyközpontú események programajánlója is része ennek a számnak is, és végre egy kicsit el is kezdtek újra beindulni az események, többek között megindulnak a régi helyszíneken a keddi encounter csoportok, és az RK aktívan készül megszervezni az Encounter Napokat október végén.

A szerkesztőkkel közösen felmerült bennünk, hogy még mélyebbre ássuk magunkat az újság víziója, jövőképe kapcsán és ez a munka részünkről már el is kezdődik, de ebbe a folyamatba szeretnénk bevonni az olvasókat is, hogy felmérjük, mire lenne számukra igény.

Leljétek nagy örömötök a következő számunkban.

Hírlevél feliratkozás

Legyen mindig naprakész híreinkkel, programjainkkal kapcsolatosan, iratkozzon fel hírlevelünkre már most!

Feliratkozás

Adományozás

Támogassa céljaink elérését bankja internetes felületén keresztüli átutalással!

Részletek

Elérhetőségeink

Cím: 1072 Budapest, Klauzál tér 14. II/15.
Email: info(@)rogerskozpont(.)hu
Nyilvántartási szám: 01-01-0012300
Adószám: 18847190-1-42
Stat. számjel: 18847190-8559-569-01
Bankszámla: Magnet Bank 16200120-18540037-00000000